El ‘Pacto del Serpis’: las 70 propuestas del nuevo gobierno

Lo que sigue a continuación es textualmente el pacto que esta mañana han firmado  PSPV-PSOE y Compromís + ́ Gandia Unida para gobernar Gandia durante la próxima legislatura

 

• Per primera vegada, les forces polítiques de l’esquerra assolim la xifra de 15 regidors al Plenari de l’Ajuntament de Gandia. La xifra, inèdita, és la resposta d’una ciutadania responsable i conscient que ha posat en valor el treball en una de les legislatures més difícils, en passar de la situació de fallida de l’Ajuntament a la recuperació de tota la ciutat, i a un Govern que, en les circumstàncies més difícils, ha sabut traçar el rumb d’un model de ciutat i el seu projecte de futur enmig d’urgències inajornables. 

 

• El resultat electoral del 26 de maig és un doble aval. En primer lloc, a una manera de governar: amb humilitat, des del consens en els grans assumptes de ciutat, i en els temes de les delegacions de la ciutat; en segon lloc, a la defensa d’un espai públic on la política ha prescindit de la crispació i l’enfrontament, i on hem governat des del consens i per a la majoria en els assumptes de ciutat i la gestió diària, el trellat, la sensatesa i la coherència. I sobretot, i especialment, l’honradesa. Els valors que trobàrem a faltar en la majoria absoluta de la dreta i que justificaren la conformació d’un Govern de progrés en 2015. 

 

• El resultat és una voluntat clarivident, un aval i una oportunitat immillorable. Després del més difícil, és voluntat de les forces polítiques del PSPV-PSOE i de Compromís + ́ Gandia Unida no aturar l’avanç col·lectiu, l’embranzida de la ciutat i l’empenta del seu projecte polític per a hui i per a demà, des dels valors de l’esquerra i amb els projectes i les maneres encetades al llarg d’esta última legislatura. Governant també per als qui, i amb els qui, no pensen com nosaltres enfront d’altres models on l’extrema dreta ha condicionat polítiques que fomenten l’odi. 

 

• Hem passat de la legislatura de la recuperació econòmica (de la fallida de l’Ajuntament a la recuperació, i el reviscolament de les oportunitats i la reputació moral de Gandia) a la legislatura del Pacte de Govern de les oportunitats per a les gandianes i gandians. Sense perdre els valors que sustentaren la conformació del Govern del 2015, però amb l’ambició de seguir construint un projecte de transformació col·lectiva i de ciutat per tal d’obrir la millor etapa de Gandia. 

 

• Els regidors i regidores del PSPV-PSOE i de Compromís + ́ Gandia Unida, des de la voluntat de reeditar un pacte per a una legislatura fructífera que faça realitat els projectes encetats enmig de l’etapa més difícil de la ciutat, i de la legislatura més complicada del seu Ajuntament, rubriquem el present document de Pacte d’investidura i de Pacte de Govern, amb la vocació de governar una nova legislatura i, fent realitat la majoria expressada a les urnes, dotar Gandia d’un Govern plural amb estabilitat, certeses i oportunitats. 

 

• De portes endins, ens volem dotar d’un Govern que treballe amb la riquesa que la pluralitat ha donat i ha enriquit la legislatura passada, i que, des del consens i l’honestedat, multiplique les formes de Govern per a tots que ha encetat esta legislatura. De portes cap a fora, ens comprometem a Governar multiplicant l’escolta activa, el treball sacrificat i la voluntat d’encert, comptant amb tots, com hem estat governant des de 2015, treballant millor aquelles coses que no s’hagen fet tan bé. 

 

• Els regidors i regidores del PSPV-PSOE i de Compromís + ́ Gandia Unida ens comprometem al desenvolupament d’un Pacte d’Investidura que, amb el suport majoritari que l’esquerra té al Plenari de l’Ajuntament de Gandia, conforme una nova majoria d’esquerres i de progrés elegint en la investidura com a Alcaldessa la candidata més votada, Diana Morant, del Partit Socialista. 

 

• Els regidors i regidores del PSPV-PSOE i de Compromís + ́ Gandia Unida volem estendre el Pacte d’Investidura a un Pacte de Govern de legislatura, que rubriquem tal i com queda més avall referenciat, sustentat en un model de ciutat que emfasitze l’avanç de Gandia i les oportunitats col·lectives i de cadascun dels seus ciutadans i ciutadanes. 

 

 

• Un model de ciutat i de governar basat en les 70 propostes principals de què es dota el nostre Pacte de Govern: 

 

 

La Gandia de les oportunitats.
Abaixarem els impostos sense comprometre la recuperació de la hisenda i  l’economia municipals, en la mesura que permeta el canvi de les condicions  del Pla d’Ajust municipal, del Ministeri d’Hisenda.

 

Renegociarem amb Madrid les condicions per a tornar el deute: estem  complint, volem flexibilitat.

 

Potenciarem els programes d’ocupació i de formació. Especialment en joves, majors de 50 anys, dones i persones en risc d’exclusió social. 

 

• Impulsarem la catalogació d’Alcodar i Benieto com a Polígons Industrials Avançats. 

 

Un nou espai cultural i educatiu en l’edifici de Correus. Posarem en valor l’edifici de Correus equipant-lo d’activitat cultural i/o educativa pública d’alt nivell. És la millor forma de dinamització i millora de l’atractiu urbà d’aquest espai urbà i dotarà d’un nou espai de centralitat a Gandia. Inversió de 3 milions € de la Generalitat Valenciana. 

 

Districte Digital. Establirem, a través de la figura administrativa de la GVA constituïda a aquest efecte, un Districte Digital associat a l’entorn de la Universitat Politècnica de València que permeta el desenvolupament de serveis innovadors per als sectors productius. Hem de retindre el talent dels nostres joves i intentar que els que se n’hagen anat tornen a la nostra ciutat, d’on van eixir a la recerca d’oportunitats. 

 

Més i millors instal·lacions esportives. Prioritzarem les inversions municipals de les dues pròximes legislatures en les instal·lacions esportives, adequant i millorant les que ja tenim, amb un Pla director ja iniciat, que destine un percentatge fix de les inversions a la seua renovació i ampliació. Ampliarem, amb ajuda d’altres Administracions, les nostres instal·lacions esportives: desenvoluparem nous equipaments, per a l’impuls econòmic associat al turisme d’esports. 

 

 • Clúster sociosanitari en Sanxo Llop. Generació, al costat de l’Hospital Comarcal, d’un focus d’activitat amb ocupació estable i de qualitat. Ja hi ha anunciada la instal·lació d’una residència, una inversió privada de 9 milions €. El clúster es realitzarà a través de les modificacions del planejament urbà escaients per a la conversió del sòl dotacional en opcions de concessió cap a esta activitat.

 

 • Més habitatge. Sòl públic per a l’accés d’habitatge social nou amb alts estàndards de qualitat, i aprofitar l’estoc d’habitatge buit propiciant des de l’Administració la seua posada en valor. Finalitzarem la construcció de la Cooperativa d’habitatges en Santa Anna. Treballarem per aconseguir ampliar un 30% el parc de vivenda publica a Gandia.

 

 • Posada en marxa del nou Palau de Justícia. Ja hem iniciat la licitació del projecte, i esta serà la legislatura de la seua construcció. La inversió de la Generalitat ascendeix als 17’5 milions de €.

 

 • El patrimoni, recuperat. Veuran els resultats el Pla Director del Palau Ducal, i l’impuls decidit dels fons FEDER ja en marxa per a millorar el Castell de Bayrén amb un Parc Arqueològic (700.000 €).

 

 • Renovació del Port i de la Platja, amb una inversió pública i privada de 75 milions de €. Impulsarem, amb l’ajuda decidida d’Administracions superiors, les inversions públiques ja planificades, i donarem impuls decidit a les inversions de caràcter privat que tenen Gandia com a aposta.

 

 • Ens comprometem a finalitzar tots els projectes urbanístics que hem desbloquejat en la nostra primera legislatura, amb l’exemple utilitzat en l’impuls definitiu de la urbanització de Marenys de Rafalcaïd: finalització de la Urbanització de Molló de la Creu, i desbloqueig de les urbanitzacions de Marxuquera (Montesol…); finalització del PAI Sanxo Llop, desbloquejat en l’actual legislatura.

 

 • Potenciarem el comerç urbà davant de noves superfícies comercials i tendències uniformadores. 

 

 • Crearem la marca “Productes de la Safor” amb la qual singularitzaemr la producció local, afegint-hi valor.
   

 

 • Tornarem Gandia al si de la Mancomunitat de Municipis de la Safor, per a optimitzar i compartir recursos.

 

 

 

 • Gandia, ciutat educadora.
  Tots els col·legis i instituts públics, renovats amb el Pla Edificant. Una
  revolució en infraestructures educatives gràcies a l’actual govern de la Generalitat Valenciana. Impuls definitiu dels expedients d’execució de les obres de remodelació integral dels col·legis i instituts públics i, construcció des de zero de nous espais educatius. La inversió total serà de 20 milions de €.
  Construcció dels nous IES Ausiàs March i CEIP Les Foies.
  Renovació d’IES María Enríquez, IES Tirant lo Blanc, CEE Enric Valor, CEIP
  Mondúber, IES Veles e Vents, CEIP Roís de Corella, CEIP Joan Martorell, CEIP Sant Francesc de Borja, CEIP Benipeixcar, CEIP Joan XXIII, CEIP Botànic Cavanilles.

 

La legislatura de la Formació Professional, amb més polítiques d’FP i la petició d’un nou Centre Integrat.

 

Ampliació de la gratuïtat de les escoletes municipals al tram de 0 a 3 anys. • Ampliació de les funcions actuals dels centres cívics i patis de col·legis i  instituts per a realitzar activitats educatives i lúdiques fora de l’horari  escolar. 

 

 

 

Gandia, ciutat saludable.
Finalitzarem la construcció del nou Espai Sanitari de Roís de Corella, una  inversió de la Conselleria de Sanitat de la Generalitat. 

 

• Promourem la ‘Casa del Pacient’ en el nou Espai Sanitari de Roís de Corella. 

 

• Exigirem el Centre de Salut del Grau 24h i la construcció del Centre de Salut del Raval. 

 

Plantejarem la necessitat d’implantar, segons demanda, l’hospital de crònics que solucione la necessitat actual i creixent d’atendre a estos malalts prop d’on viuen. 

 

• Posarem en marxa un Pla de Foment als Barris de l’esport i els hàbits de vida saludables, aprofitant l’equipament específic de cada barri. Es treballarà la creació del Consell de la Gent gran i de la Salut. 

 

• Seguirem amb la redacció i execució del Pla Director d’instal·lacions esportives, iniciat esta legislatura, que determine les necessitats de manteniment, reforma i ampliació de les existents. 

 

 

 

L’ocupació, el més important. 

Agilitzar els tràmits administratius per a la implantació d’activitats i empreses que vulguen instal·lar-se ací. Convertir a Gandia en una ‘Smart City’ amb la incorporació de serveis avançats. Volem ser un lloc d’oportunitats per als joves amb alts nivells de formació. 

 

Gandia, centre comercial obert.
Millorarem l’accessibilitat al centre de la ciutat i zones comercials adjacents mitjançant la renovació de la senyalística. Adequarem totes les campes d’aparcament gratuïtes per a dignificar-les i ampliar-les. Implantarem un sistema intel·ligent i actualitzat d’aparcament que integre tota l’oferta per a conéixer detalladament la disponibilitat de places. Ampliació i adequació de les zones d’aparcament existents. 

 

Comerç segur. Instal·larem sistemes de vigilància electrònica en els punts de més densitat de comerços per a millorar la seguretat dels establiments.

 

• Promocionarem el comerç de Gandia amb campanyes comercials atractives a les comarques adjacents per a recuperar-ne els clients que tradicionalment venien a la nostra ciutat. 

 

Renovació de comerços i negocis. Amb col·laboració publico-privada, a través d’una oficina de promoció comercial situada en l’Urbalab, permetrem la reactivació d’espais comercials connectant emprenedors que vulguen iniciar un comerç modern amb negocis que estan a punt de cessar la seua activitat. 

 

 

 

Gandia, potència cultural i turística.
Consolidarem el treball iniciat. Consolidarem i millorarem el nostre principal recurs turístic: la seua platja. Gandia serà referència turística nacional i internacional del turisme esportiu. Es generarà un pla de diversificació de producte turístic esportiu. La ciutat, destinació d’equips esportius professionals. 

 

Un turisme de qualitat i diversificat. Activarem com a recurs turístic la rica cultura, l’esport i el territori de la nostra ciutat com a element d’oferta per a la captació de nous mercats amb la posada en valor de la identitat i el patrimoni històric local. Convertir la platja en referent per al turisme de congressos amb la promoció de l’Espai Baladre. 

 

Crearem el Centre de divulgació de la fideuà de Gandia i la cuina saforenca a l’Alqueria del Gall.
 

Crearem la Casa dels Clàssics, centre d’estudi i divulgació de l’obra dels nostres grans autors. 

 

Millorarem i adequarem els centres socials per dotar-los d’activitats permanents.
 

Adequarem l’antiga estació del ferrocarril del Grau per crear un Espai de la Memòria del Port. 

 

Millorarem la connexió entre Gandia, Grau i platja.

 

Facilitarem la reconversió hotelera de la planta residencial de la platja amb  mesures urbanístiques i fiscals. 

 

Establirem una gran àrea d’autocaravanes que es constituirà en destí de referència obligada, gràcies als seus estàndards de qualitat, per a tots els usuaris d’aquest important i ascendent col·lectiu de viatgers. 

 

 

Indústria: cap al futur.
Més sòl industrial, més oportunitats. El Govern estudiarà la possibilitat de la creació de nou sòl industrial que promoga l’atracció de noves empreses. 

 

Una ciutat amb una administració irreprotxable. 

• L’Ajuntament arribarà a tots els barris a través de l’establiment d’un registre d’entrada. Es crearà un sistema de cita prèvia amb tècnics i polítics per a concertar reunions específiques. 

 

• Renovació integral, per a tal motiu, de l’Oficina d’Informació municipal.

 

• Aprofundirem en els mecanismes de Transparència (amb una Ordenança pionera que desenvoluparem en tota la seua extensió)

• Consolidarem i ampliarem els mecanismes i espais de participació iniciats esta  legislatura, amb l’actualització del Reglament aprovat al seu dia de Pressupostos Participatius, que done equitat territorial i respecte la diversitat dels espais i demandes, als actuals Pressupostos de Gandia. 

 

Especialment, incrementant la partida dels Pressupostos participatius per a poder ampliar el número de propostes triades i encetant els Pressupostos Participatius Infantils. 

 

Gandia, escena urbana. Nova unitat administrativa que potencie i aborde els esdeveniments que incidisquen sobre la via pública i alhora pose en valor les tradicions populars i festives de Gandia: els nostres grans esdeveniments. 

 

 

Una ciutat encara més segura. 

• Incorporarem 47 nous agents de Policia Local amb l’oferta d’Ocupació pública llançada aquesta legislatura. Dedicarem tots els esforços a la proximitat, per a fer complir l’Ordenança de Convivència (excrements d’animals…).

 

• Aprovarem una nova Ordenança de trànsit i circulació, amb l’aposta d’un cos de regulació de trànsit. 

 

• Potenciarem i ampliarem el cos de Policia de Barri, que garantisca la proximitat dels nostres agents de seguretat i el compliment de les Ordenances, en benefici de la convivència. 

 

• Recuperació del servei de Mediació veïnal. 

 

 

Una Gandia sostenible i ben connectada.
Millorarem l’Urbanet, integrat amb la Marina Gandiense, que amb una nova  concessió arribarà amb més freqüència a cada racó de la ciutat.

Crearem d’una via eco-turística que unirà l’Anella Verda amb la resta d’espais naturals de la Safor.
 

Completarem l’Anella Verda per avançar cap a un model de ciutat respectuosa amb els espais naturals perifèrics, incrementant les infraestructures verdes del municipi. 

 

• Aplicació de la Transició energètica en tots els edificis municipals.
 

 • Millora dels espais naturals.

Ampliació de la xarxa de carrils bici.

Creació del Centre Municipal de recollida i adopció d’animals.
 

• Impulsarem la construcció del tractament terciari de la depuradora per utilitzar l’aigua depurada per a regar.
 

Apostarem pel transport públic i la xarxa de bicicletes públiques.
 

Declaració com a Nuclis Històrics de Beniopa, Benipeixcar i el Grau, per tal de poder obtenir vies addicionals de finançament per al seu manteniment , conservació i desenvolupament.
 

Ordenació de l’aparcament públic i augment de places gratuïtes. !6 

 

 

Agricultura, sector bàsic.
Creació d’un catàleg de terres amb la idea de posar en contacte l’oferta i la demanda de parcel·les agràries, per a facilitar que s’utilitzen totes les terres. Creació de la figura de la Iniciativa de Gestió en comú, evitant que més parcel·les s’abandonen. Impulsarem l’activitat del Mercat d’Abastiments com a centre logístic. 

 

 

Una ciutat de drets i llibertats garantits.
Ningú es quedarà arrere a Gandia. Continuarem implementant plans per a combatre la pobresa i la desigualtat econòmica. Crearem una Xarxa Social Municipal en la qual, al costat d’altres associacions, fundacions i ONG de caràcter social de la ciutat, puguem donar resposta a les inquietuds i mancances del sector, com a element d’igualtat d’oportunitats i viver d’idees i bones pràctiques. Tindrem un Pla d’Acció social municipal. 

 

Ampliarem la xarxa de centres de dia i convivència per a la gent gran.

• Crearem el Pla Municipal de Suport i Acompanyament en l’Estudi per a  l’alumnat en risc d’exclusió social.
 

Posarem en marxa un programa municipal d’acompanyament a persones  majors que viuen soles. Fomentarem els habitatges compartits entre  joves i gent gran.

 

Ampliarem els serveis d’atenció domiciliària, la teleassistència i reforçarem els programes de suport comunitari per a acompanyar situacions de  soledat.

 

• Instaurarem un Pla de Cooperació Intergeneracional, apropant associacions de joves amb associacions de jubilats, centres de dia i associacions de veïnes, creant vincles integradors que intenten evitar la discriminació de les persones majors. 

 

 

Una Gandia feminista.
Gandia, una ciutat on les dones continuen sentint-se lliures, segures. Vives. On viure i estimar amb dignitat i llibertat. Amb més recursos per a eradicar la violència masclista, la discriminació per qualsevol tipus de raó, la intolerància per expressar l’amor a persones independentment de la seua orientació sexual, ajudant al reconeixement de noves identitats de gènere. 

 

• Creació de la Unitat de Formació i Prevenció per a la Igualtat (UFI), orientada a l’atenció psicològica. Creació d’un Centre de Dones Polivalent. Ubicació d’una Oficina d’Assistència a les Víctimes del Delicte (OAVD). 

 

Eliminar la bretxa de gènere, un objectiu. Mesures de foment de l’ocupació dirigida a PIMES que contracten a dones i a dones amb especials dificultats per a la inserció laboral. 

 

• Establiment del Centre de la Dona 24 h.

Vivendes d’emancipació per a les dones víctimes de la violència masclista.
 

Una ciutat que valora i respecta la diversitat.
Creació d’un centre de recursos LGTBI, encarregat d’executar el Pla Municipal, que centralitze les tasques d’informació, assessorament i generació de recursos. Programa de suport a estudiants que pateixen  assetjament o estan en el procés d’acceptació de la seua identitat sexual.

 

Creació de l’Oficina municipal d’atenció a víctimes de la LGTBIfòbia i delictes d’odi. 

 

 

 

Una ciutat per als joves.
• Donarem un impuls decidit al programa Erasmus +, incrementant l’aposta de l’Ajuntament i convertint Gandia en ciutat referent d’estudiants d’intercanvi  Erasmus.

 

Ampliació de la Xarxa de Casals Joves, amb la finalització i obertura del Casal  Jove del Grau, a partir del projecte iniciat esta legislatura. 

 

 

Les polítiques i objectius del Govern de la ciutat s’estructuraran a través de les àrees i delegacions que es relacionen: 

 • –  Delegació de Govern interior i Coordinació administrativa. PSPV-PSOE.
 • –  Delegació de Contractació i Patrimoni. PSPV-PSOE.
 • –  Delegació de Seguretat Ciutadana, Trànsit, Mobilitat, Mediació i Convivència. PSPV-PSOE.
 • –  Delegació de Coordinació Territorial. PSPV-PSOE.
 • –  Delegació de Relacions internacionals i Agermanaments. PSPV-PSOE.
 • –  Delegació d’Urbanisme. Compromís + ́Gandia Unida.
 • –  Delegació de Gestió del Territori i Patrimoni. Compromís + ́Gandia Unida.
 • –  Delegació de Serveis bàsics al ciutadà i Qualitat urbana. PSPV-PSOE.
 • –  Delegació d’Habitatge i Regeneració Urbana. PSPV-PSOE.
 • –  Delegació de Promoció econòmica, Indústria, Comerç i Innovació. Compromís + ́Gandia Unida.
 • –  Delegació de Turisme i Smart City. PSPV-PSOE.
 • –  Delegació d’Economia i Hisenda. PSPV-PSOE.
 • –  Delegació de Cultura. Compromís + ́Gandia Unida.
 • –  Delegació d’Escena urbana, Política festiva i IMAB. PSPV-PSOE.
 • – Delegació de Falles. PSPV-PSOE. 
 • –  Delegació de Setmana Santa. PSPV-PSOE. 
 • –  Delegació de Polítiques educatives. PSPV-PSOE.
 • –  Delegació de Benestar Social. PSPV-PSOE.
 • –  Delegació de Sanitat i Polítiques saludables. PSPV-PSOE.
 • –  Delegació d’Esports i Joventut. PSPV-PSOE.
 • –  Delegació d’Igualtat, Diversitat i Polítiques inclusives. PSPV-PSOE.
 • –  Delegació de Gent Gran. PSPV-PSOE.
 • –  Delegació de Participació Ciutadana. Compromís + ́Gandia Unida.

 

 • A més, s’establixen les següents presidències de les Juntes de Districte municipals, per tal de vertebrar les polítiques de l’Ajuntament i del Govern de Gandia:
 • –  Junta de Districte de Corea. PSPV-PSOE.
 • –  Junta de Districte de Plaça El·líptica-República Argentina. PSPV-PSOE.
 • –  Junta de Districte del Centre Històric. Compromís + ́Gandia Unida.
 • –  Junta de Districte del Raval. PSPV-PSOE.
 • –  Junta de Districte de Benipeixcar. PSPV-PSOE.
 • –  Junta de Districte de Roís de Corella. Compromís + ́Gandia Unida.
 • –  Junta de Districte de Santa Anna. Compromís + ́Gandia Unida.
 • –  Junta de Districte de la Platja. Compromís + ́Gandia Unida.
 • –  Junta de Districte de Beniopa. PSPV-PSOE.
 • –  Junta de Districte de Marxuquera. PSPV-PSOE.
 • –  Junta de Districte del Grau-Venècia-Marenys de Rafalcaïd. PSPV-PSOE.

 

 • Per al compliment dels objectius, el Govern de Gandia, conformat pel PSPV-PSOE i Compromís Més Gandia Unida, es compromet a eixamplar i augmentar la coordinació entre les àrees, serveis i delegacions municipals, aprofundint en els mecanismes encetats la passada legislatura. La coordinació i impuls dels objectius i les  polítiques del Pacte de Govern es pretén en una doble vessant:
 •  

La convocatòria, almenys una vegada al mes, de la Comissió de Coordinació dels serveis municipals, de caràcter tècnica i política, amb presència d’un membre de cadascuna de les dues forces polítiques, així com dels caps de servei i serveis municipals escaients, per tal de coordinar les polítiques i el seu impuls, amb l’estructura administrativa i de les àrees municipals.

La coordinació política, amb presència de les dues forces, almenys una vegada per setmana, en la comissió mixta establerta la passada legislatura, per a l’assoliment dels objectius marcats per les dues forces del Govern de Gandia.

S’establiran dos Coportaveus del Govern, un de cadascuna de les forces sota signants.

La Junta de Govern estarà integrada per 5 membres del PSPV-PSOE i 4 membres de Compromís + ́Gandia Unida.

Compromís + ́Gandia Unida ostentarà la Vicealcaldia de la ciutat.

Es configuraran 5 Comissions del Ple, dos de les quals estaran presidides per Compromís + ́Gandia Unida, i altres 3, pel PSPV-PSOE. 

 

I per a fer possible un Pacte d’investidura i de Govern de la legislatura de 2019-2023, el PSPV-PSOE i Compromís + ́ Gandia Unida signem el present document, anomenat Pacte del Serpis

 

ÚLTIMAS NOTICIAS

La música y tradiciones valencianas llegan a Gandia con el encuentro D’arrel

El VIII Encuentro d'Arrel cerrará en Gandia el próximo domingo, 24 de septiembre. Música,...

El Hospital de Gandia rinde homenaje a sus trabajadores en su 50 aniversario

El Hospital Universitario Francesc de Borja de Gandia ha conmemorado su medio siglo de...

La Vital, escenario del XXIII Telemaratón Solidario del Alzheimer

El centro comercial La Vital, propiedad de MERLIN Properties, ha conseguido una recaudación de 14.015 €...

NOTICIAS DESTACADAS

La música y tradiciones valencianas llegan a Gandia con el encuentro D’arrel

El VIII Encuentro d'Arrel cerrará en Gandia el próximo domingo, 24 de septiembre. Música,...

El Hospital de Gandia rinde homenaje a sus trabajadores en su 50 aniversario

El Hospital Universitario Francesc de Borja de Gandia ha conmemorado su medio siglo de...

La Vital, escenario del XXIII Telemaratón Solidario del Alzheimer

El centro comercial La Vital, propiedad de MERLIN Properties, ha conseguido una recaudación de 14.015 €...