‘Un passeig per la Història de Gandia’ posa en valor ‘Els llenços del Palau Ducal de Gandia’

La Biblioteca Central de Gandia anuncia la tercera sessió del cicle de conferències Un passeig per la Història de Gandia, destinades a promoure la història, cultura i patrimoni de la ciutat, que organitza l’IMAB Biblioteca Central. En esta ocasió el tema serà ‘Els llenços del Palau Ducal de Gandia‘, a càrrec de Vicent Lloret, nascut a Beniopa en 1988 i membre de Saforíssims: societat literària. Serà el divendres 15 de gener a les 19.30 hores.

 

[Img #18019]

- Advertisement -

Lloret compta amb 2 llibres publicats, Renaixeràs, amb fotografies de Rafa Andrés i Salva Gregori; i Memorias, escrit en castellà i traduït a l’anglès. Ha guanyat diversos premis destacats tant de poesia com de relats, ha participat en diverses obres col·lectives i ha col·laborat en diversos mitjans de comunicació i revistes literàries.

 

 

Sipnosi

 

A les acaballes del segle XVII i començaments del XVIII, té lloc al Palau Ducal una ambiciosa obra que, encara a dia d’avui, mostra de forma fidedigna els paràmetres pels quals es va regir l’art barroc. Junt el gran treball d’ebanisteria i ceràmic es va unir l’obra plàstica de Gaspar de la Huerta i Esteve Romaguera per a ornar amb llenços els sostres dels cinc salons de la que s’anomenaria Galeria Daurada o Obra Nova. Tot un programa pictòric amb una simbologia molt marcada que no únicament pretenia exaltar els valors d’una època, sino també immortalitzar la petjada Borja al seu pas per Gandia.

 

 

[Img #18021]

A causa de les circumstàncies actuals, la xarrada sols es podrà seguir en directe a través del canal de #BibliotequesGandia a Youtube a partir de les 19.30 hores.

 

 

ÚLTIMAS NOTICIAS

NOTICIAS DESTACADAS

Nuevo «enfrentamiento» entre Compromís y PSOE por la CV-60

El proyecto de la CV-60 ha generado un nuevo enfrentamiento entre el PSOE y...

Corea celebra sus fiestas vecinales

El barrio de Corea celebra este fin de semana, el 15 de junio, sus...

La UPG finaliza su 40 edición

La Universidad Popular de Gandia ha clausurado el curso de la 40 edición.El acto...