Torna el CAL SABER, campanya del Jovent contra la LGTBIfòbia

El Calaix Jove, Servei de Joventut de la Mancomunitat de Municipis de la Safor, conjuntament amb l’Agència d’Igualtat, rellança la campanya “Cal saber: Joves contra la LGTBIFòbia. QÜESTIONA’T”, versió 2.0 de la campanya llançada al 2021.

El 17 de maig és el Dia Internacional contra la LGTBIFÒBIA, el perjudici social i cultural que consisteix en el rebuig i la discriminació cap a les persones LGTBI+. Amb la primera campanya es pretenia fer visible la diversitat de parers que existeixen en vers de les relacions socials i la importància del llenguatge lliure d’expressions LGTBIfòbiques, per això es definien les sigles LGTBIQ al cartell i més terminologies al díptic, amb la premissa de combatre la discriminació mitjançant la informació i el correcte ús del llenguatge.

La campanya que es rellança és una versió renovada amb un caràcter més reflexiu, on a través de preguntes, es pretén fer veure, de nou, la DIVERSITAT que caracteritza l’ésser humà, tan divers com éssers som, mitjançant un cartell i un codi QR que mostra un manifest i novament el díptic de la campanya antecessora que mostra les diferents realitats sexoafectives i de gènere que existeixen en la nostra societat.

- Advertisement -

Es convida a qüestionar les diferents realitats que ens travessen com a éssers socials que som. Es vol trencar amb els pensaments hegemònics i animar al qüestionament constant d’una societat que es líquida i canviant, que estima i es relaciona de tantes maneres diverses com persones habitem el planeta.

La campanya serà distribuïda al llarg de la comarca i en els centres d’Educació Secundària amb alumnat que forma part de la Xarxa de Corresponsals de la Safor.

ÚLTIMAS NOTICIAS

NOTICIAS DESTACADAS

El PP denuncia desavenencias entre los socios de gobierno de Gandia

El Grupo Municipal del Partido Popular de Gandia ha querido denunciar una "primera crisis...

Prieto aboga por un acuerdo con la Generalitat para mantener los consultorios de Beniopa y Benipeixcar

El Ayuntamiento de Gandia está dispuesto a "hablar de todo" con la Generalitat y...

Fira del Motor de Gandia: Más de 450 coches y 90 motos vendidos en un fin de semana

11 millones de euros, 468 coches y 91 motos vendidas. Este ha sido el...