Recital de Poesia benèfic per a la restauració de l’església del Rebollet

 

La Regidoria de Cultura, Música i Biblioteques, que encapçala Julio Llorca, amb la col·laboració dels membres afins i festers del Rebollet, ha organitzat un Recital de Poesia amateur amb l’objectiu de recollir diners per a la restauració de l’església del Rebollet.

El recital està programat per al dia 25 de setembre, a les 19.30 h, en el centre Polivalent d’Oliva i comptarà amb la participació lectora de Chelo Peiró, Chelo Pizarro Seguí, Teresa Gómez, Isabela Soler, Marisa Alandete, Rafael Llamas, Estrella Payà, Sandra Tomás, la regidora de Benestar Social, Yolanda Balaguer i el regidor de Cultura, Julio Llorca, sota la direcció de Pepe Martínez.

- Advertisement -

Es respectaran totes les mesures sanitàries vigents per tal de gaudir de la poesia d’escriptors com Estellés, Quevedo o l’últim Premio Cervantes, Francisco Brines.

 

 

[Img #24487]
A més, es comptarà amb l’acompanyament musical del grup d’alumnes de violoncel de la professora Cristina Bernal Castelló, del Conservatori Professional de Música “Josep Climent” d’Oliva i Clara Llamas Parra al piano.

El convent del Rebollet fou construït a finals del segle XVI i ha tingut en els passats anys diverses restauracions externes. “Actualment, l’edifici necessita millorar l’estructura i restaurar parts internes. Amb aquest esdeveniment, a més de contribuir en la seua restauració, potenciem la cultura i la poesia, que tanta importància i ressò està tenint en el nostre municipi” ha assegurat Julio Llorca.

Les entrades tenen un preu de 5 euros i ja es poden adquirir en els següents negocis locals:

 

• Xarcuteria Navalón (Mercat Municipal)

• Rosa Dona Boutique (Poeta Querol, 20)

• Coqueta Moda Infantil (Av. Valencia, 10)

• Roseta Sabates (Alejandro Cardona, 2)

• La Vila Mobles (Gabriel Ciscar, 103)

També es poden adquirir entrades de fila 0 per a aquelles persones que vulguen col·laborar amb la causa i no poden acudir al recital.

 

ÚLTIMAS NOTICIAS

NOTICIAS DESTACADAS

Horarios de apertura de terrazas y chiringuitos en la playa de Oliva

El pasado 13 de junio comenzó el montaje de las instalaciones temporales de la...

La programación para disfrutar de la Noche de San Juan en Gandia

Hogueras, música y castillo de fuegos artificiales. La playa de Gandia celebrará, un año...

«A la llum de la Seu»: los conciertos de verano en la Colegiata de Gandia

Cuatro conciertos a la luz de las velas. La Colegiata de Gandia celebra este...