Oliva ofereix 7.000 € per a dinamitzar l’activitat social de naturalesa participativa

La Regidoria de Participació Ciutadana, encapçalada per Josep Escrivà, ha obtingut unes ajudes econòmiques que aniran destinades a subvencionar part de les despeses totals de les activitats de les associacions, i per a establir marcs de col·laboració entre les entitats sol·licitants i l’Ajuntament d’Oliva, mitjançant la signatura de convenis de col·laboració.

[Img #21381]

El regidor de Participació Ciutadana, Josep Escrivà anima a les entitats de naturalesa participativa i associacions veïnals a presentar i sol·licitar les subvencions, per tal de reforçar l’activitat participativa dels barris del nostre municipi. “Amb aquestes subvencions les associacions veïnals financen part de les activitats que realitzen per dinamitzar els barris. A Oliva tenim un teixit associatiu molt actiu i compromés i amb aquesta subvenció es possibilita la viabilitat econòmica de les activitats que realitzen.”
 

- Advertisement -

 

Les associacions compten amb el suport tècnic del Departament de Participació Ciutadana, amb assessorament i acompanyament constant en les qüestions referents a la confecció de memòries i sol·licitud de les subvencions. “El suport de l’Ajuntament d’Oliva va més enllà de l’aportació econòmica de les subvencions, perquè oferim tracte directe i personalitzat des del Departament de Participació Ciutadana; a més, enguany s’ha programat una sèrie de tallers formatius per tal de millorar el funcionament de les entitats i associacions locals” afegeix el regidor de Participació Ciutadana.
 

 

Les associacions interessades poden recollir els models de sol·licitud en les dependències de Participació
Ciutadana, de 9.00 h a 14.00 h, mitjançant cita prèvia, i hauran de presentar telemàticament, mitjançant las Seu Electrònica de l’Ajuntament d’Oliva, les sol·licituds per a la concessió de subvencions, en un termini de deu dies hàbils, comptador des de l’endemà de la publicació en el Butlletí Oficial de la Província de València.

ÚLTIMAS NOTICIAS

NOTICIAS DESTACADAS

La vivienda, «prioridad de prioridades» para Gandia: avanza el seguro de caución

"La vivienda es prioridad de prioridades". El alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, ha...

Benipeixcar celebra la I edición de la «Nit dels Ciris»

Benipeixcar celebrará, el sábado 22 de junio, la primera edición de la "Nit dels...

Cintia Frasquet, campeona de España en lanzamiento de jabalina

La gandiense Cintia Frasquet, del Club de Córrer el Garbí, se ha proclamado Campeona...