Oliva inicia les inscripcions de les activitats esportives per a la gent gran

[Img #31463]

 

La Regidoria d’Esports i els Serveis Municipals Esportius d’Oliva han presentat les noves activitats per a gent gran, per als exercicis 2022-2023. Es tracta de cursos de Gimnàstica de Manteniment, Tai Xí, Balls de saló i Fibromiàlgia.

- Advertisement -

 

Les activitats dirigides a la Gent Gran i persones que pateixen Fibromiàlgia començaran el pròxim 1 d’octubre.

 

Les dates d’inscripcions de la Gimnàstica Activa’t, es realitzaran del 13 al 17 de juny a les oficines dels Serveis Esportius Municipals (al Poliesportiu). Les inscripcions de Tai Xí i Fibromiàlgia seran del 20 al 30 de juny i de Balls de Saló, del 27 al 30 de juny. Durant aquests períodes podran inscriure’s les persones usuàries d’altres temporades. Les persones noves en l’activitat ho hauran de fer a partir de l’1 de juliol.

 

La forma de pagament serà amb targeta bancària a les oficines SEM, al Poliesportiu Municipal, en horari de dilluns a divendres de 8.30 hores a 14.30 hores i de 17.30 hores a 20.00 hores.

 

La regidora d’Esports, Yolanda Navarro, ha explicat que aquestes activitats són necessàries i imprescindibles per a la gent gran, ja que suposen una motivació i a més, milloren la seua bona salut i qualitat de vida. “Als usuaris d’aquestes activitats els agrada moltíssim realitzar gimnàstica i a més, relacionar-se amb gent de la seua edat. Per això, des de la Regidoria d’Esports seguirem apostant per una oferta esportiva oberta i amplia.” Ha explicat Yolanda Navarro.

 

Totes les activitats per a Gent Gran es realitzaran al Poliesportiu Municipal, a la Llar del Jubilat, al Centre Social de Sant Francesc i Centre UMA. Es realitzaran en grups, amb un aforament màxim de 25 persones i es prioritzarà que les persones utilitzen material propi durant les sessions.

 

Només podran accedir a les instal·lacions les persones que hi participen i dins del marge de temps previst per la realització del curs pertinent.

 

Pel que fa a les mesures de seguretat, des dels Serveis Esportius Municipals han informat que és obligació i responsabilitat de cada usuari complir amb les normes sanitàries. És a dir, qualsevol persona que presenta símptomes de refredat, tos o febrícula, no podrà accedir a les instal·lacions. A més, si algun usuari dona positiu per covid, o ha tingut relació directa amb una altra persona positiva, haurà de realitzar aïllament domiciliari i reincorporar-se a l’activitat una volta resulte negatiu.

 

 

 

La regidoria d’Esports ha presentat els nous cursos de Gimnàstica de Manteniment, Tai Xí, Balls de Saló i Fibromiàlgia per 2022-2023

ÚLTIMAS NOTICIAS

NOTICIAS DESTACADAS

Horarios de apertura de terrazas y chiringuitos en la playa de Oliva

El pasado 13 de junio comenzó el montaje de las instalaciones temporales de la...

La programación para disfrutar de la Noche de San Juan en Gandia

Hogueras, música y castillo de fuegos artificiales. La playa de Gandia celebrará, un año...

«A la llum de la Seu»: los conciertos de verano en la Colegiata de Gandia

Cuatro conciertos a la luz de las velas. La Colegiata de Gandia celebra este...