Oliva dona suport a l’Associació del Parkinson de la Safor

[Img #30304]

 

L’Ajuntament d’Oliva i la seua corporació municipal va rebre, el passat divendres, 8 d’abril a la presidenta de l’Associació del Parkinson de la Safor, Mari Carmen Escrivà i a representants del col·lectiu amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de Lluita contra aquesta malaltia que afecta el sistema nerviós del nostre cos i a la qualitat de vida de milions de persones de tot el món. Segons l’organització Mundial de la Salut, la malaltia del Parkinson afecta una de cada 100 persones majors de 60 anys.

- Advertisement -

 

El regidor de Salut de l’Ajuntament d’Oliva, Miguel Monzonís, va encapçalar aquesta rebuda per part de les autoritats municipals, que va comptar amb la presència de l’alcaldessa, Yolanda Balaguer i de la vicealcaldessa Ana Morell. L’edil de Salut va traslladar el seu suport incondicional a aquesta associació i més, va posar en valor la tasca tan professional que realitza l’Associació de Parkinson de la Safor, per tal de visibilitzar aquesta malaltia, les seues dificultats a l’hora de poder conviure amb ella i a les persones que la sofreixen.

 

«Sense vosaltres, no hi hauria tanta visibilitat ni la gent estaria tan conscienciada amb les necessitats que té una persona amb Parkinson. Així que moltes gràcies per alçar la veu per totes aquelles persones que no poden fer-ho i millorar, encara que sols siga una miqueta, la seua qualitat de vida» va agrair l’edil de Salut.

La presidenta, per la seua banda, va agrair la predisposició de Monzonís, «sempre que el cridem, a recolzar les activitats del nostre col·lectiu i donar-nos suport, tant hui, com en la commemoració del Dia Internacional, com sempre que iniciem alguna activitat en la qual necessitem l’ajuda de les institucions i les administracions públiques».

ÚLTIMAS NOTICIAS

NOTICIAS DESTACADAS

Horarios de apertura de terrazas y chiringuitos en la playa de Oliva

El pasado 13 de junio comenzó el montaje de las instalaciones temporales de la...

La programación para disfrutar de la Noche de San Juan en Gandia

Hogueras, música y castillo de fuegos artificiales. La playa de Gandia celebrará, un año...

«A la llum de la Seu»: los conciertos de verano en la Colegiata de Gandia

Cuatro conciertos a la luz de las velas. La Colegiata de Gandia celebra este...