Héctor Giner, candidat a Secretari General de Joves Socialistes La Safor-Valldigna

El gandià Héctor Giner González ha sigut l’únic candidat per a ser secretari general de Joves Socialistes La Safor-Valldigna. Membre de l’organització des de 2019, Giner es presentarà al Congrés Comarcal que se celebrarà el 15 de juny a Gandia.

Amb el lema #EnMoviment, Giner vol encetar una nova etapa en l’organització, amb l’objectiu de convertir-la en l’altaveu de les demandes de la joventut de la comarca i apropar la política als joves, demostrant que participar en política va més enllà de votar en les eleccions.

En l’àmbit polític, Giner és el Secretari de Formació del PSPV-PSOE de Gandia i va formar part de la candidatura socialista encapçalada per Jose Manuel Prieto en les darreres eleccions municipals de 2023.

- Advertisement -

Pel que fa a la seua formació acadèmica, Giner ha estudiat el grau en Ciències Polítiques i de l’Administració Pública per la Universitat de València i el màster oficial en Anàlisi Política i Assessoria Institucional per la Universitat de Barcelona. Actualment, està cursant el màster en Formació del Professorat d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, especialitzant-se en Geografia i Història.

A més de la seua carrera política i acadèmica, Giner està vinculat des dels 11 anys al Club Esportiu de Pesca Gandia, formant part de la junta directiva i de la selecció valenciana en la modalitat mar-costa juvenil, on ha estat distingit com a esportista d’elit. També és àrbitre col·legiat de la Reial Federació Espanyola de Futbol des de fa més de deu anys.

ÚLTIMAS NOTICIAS

NOTICIAS DESTACADAS

Nuevo «enfrentamiento» entre Compromís y PSOE por la CV-60

El proyecto de la CV-60 ha generado un nuevo enfrentamiento entre el PSOE y...

Corea celebra sus fiestas vecinales

El barrio de Corea celebra este fin de semana, el 15 de junio, sus...

La UPG finaliza su 40 edición

La Universidad Popular de Gandia ha clausurado el curso de la 40 edición.El acto...