‘Gente’ compleix 35 anys, una edat ja madura

Quan surts per fer el viatge cap a Itaca,
has de pregar que el camí sigui llarg,
ple d’aventures, ple de coneixences.

(K Kavafis)

 

 

- Advertisement -

[Img #17285]

‘Gente de la Safor’ compleix 35 anys, una edat ja madura des de la que ja es pot analitzar el camí realitzat dins del món periodístic comarcal, on Gente ocupa el primer lloc com a mitjà digital.

 

Quan va iniciar el seu camí, tots quan anàvem a comprar el diari, demanàvem el Gente, com a complement necessari i indispensable per a estar al dia en la informació local i comarcal.

 

En aquest moment actual de pandèmia, el que crida l’atenció és el gran protagonisme que han adquirit els mitjans digitals en tan poc temps, enllaçats al consum massiu de les xarxes socials per part dels joves i no tan joves. Aquesta constant interconnectivitat permet a Gente mantenir un diàleg obert amb els seus lectors. Si proves enviar un tuit o missatge als grans mitjans, no et van a contestar, no hi ha ningú a l’altre costat… Açò en Gente de la Safor no ha passat mai, sempre han estat ahí, com a servei públic comarcal, participatiu i honest, donant cabuda a totes les opinions, recolzant el món cultural, informant al moment de la més rabiosa actualitat política, econòmica, empresarial, esportiva, festiva…

 

Ara enceten el camí de la informació audiovisual, on podran informar-nos de les històries sobre la vida de les persones. Açò representarà una herència inestimable, una afirmació de la nostra memòria col·lectiva i una valuosa font de coneixement, ja que reflectirà la diversitat cultural, social i lingüística de la nostra comarca.

 

Moltes felicitats i força per seguir endavant!

ÚLTIMAS NOTICIAS

NOTICIAS DESTACADAS

El PP denuncia desavenencias entre los socios de gobierno de Gandia

El Grupo Municipal del Partido Popular de Gandia ha querido denunciar una "primera crisis...

Prieto aboga por un acuerdo con la Generalitat para mantener los consultorios de Beniopa y Benipeixcar

El Ayuntamiento de Gandia está dispuesto a "hablar de todo" con la Generalitat y...

Fira del Motor de Gandia: Más de 450 coches y 90 motos vendidos en un fin de semana

11 millones de euros, 468 coches y 91 motos vendidas. Este ha sido el...