La Universitat de València augmenta la formació a Gandia per millorar l’ocupabilitat

La Universitat de València (UV) augmentarà la seua presència a Gandia durant el pròxim curs amb projectes que ajudaran a formar a la ciutadania amb la finalitat de millorar l’ocupació professional.

La UV iniciarà a la ciutat diverses línies de treball entre les quals es troben les «microcredencials» o els doctorats industrials. Per a poder portar aquests treballs a cap, l’Ajuntament de Gandia i la Universitat de València ampliaran el seu conveni de col·laboració.

José Manuel Prieto, alcalde de Gandia, ha assegurat que «aquest acord és una excel·lent notícia per a la ciutat, ja que tindrà resultats immediats i millorarà les possibilitats de formació de cara al futur i el farà, sobretot, per a un altíssim nombre d’estudiants que es desplacen a València i que així es quedarien a la nostra ciutat per a formar-se, o per a altres persones que podran continuar amb la seua formació de manera molt més flexible».

- Advertisement -
Imagen: Àlex Oltra

MICROCREDENCIALS

Aquesta línia de treball que s’implantarà a Gandia permetrà a totes les persones que ho desitgen que puguen adquirir titulacions per a poder accedir al mercat laboral o millorar el seu lloc de treball.

Les microcredencials es posaran en marxa en funció de les necessitats del sector empresarial, perquè la gran problemàtica actual de les empreses és la necessitat de trobar a personal qualificat de manera immediata.

La rectora de la UV, Mavi Mestre, ha apuntat que els no universitaris «podran formar-se en aquest àmbit sobre quatre pilars com són la formació competencial, eficaç, aplicada i a la carta. Per això estudiarem les àrees d’actuació que ajuden millor al creixement de les persones i la ciutat».

ÚLTIMAS NOTICIAS

NOTICIAS DESTACADAS

Nuevo «enfrentamiento» entre Compromís y PSOE por la CV-60

El proyecto de la CV-60 ha generado un nuevo enfrentamiento entre el PSOE y...

Corea celebra sus fiestas vecinales

El barrio de Corea celebra este fin de semana, el 15 de junio, sus...

La UPG finaliza su 40 edición

La Universidad Popular de Gandia ha clausurado el curso de la 40 edición.El acto...