El 2 d’Octubre el Palau Ducal celebra el sopar de Fira i Festes

[Img #24468]

 

 

- Advertisement -

El Palau Ducal conclou el calendari nocturn que va iniciar en el mes de juliol amb el sopar de Fira i Festes. Després de tres mesos de programació ininterrompuda amb activitats nocturnes, combinades amb les visites diàries habituals, el Palau Ducal posa fi a la seua programació d’estiu amb la celebració del ja tradicional sopar que tindrà lloc durant la Fira i Festes de Gandia.

 

Després de més d’un any de pandèmia, els gandians tornem a celebrar les festes patronals, i per poder festejar-ho com es mereix, el dia 2 d’octubre a les 21:30 tindrà lloc el sopar de Fira i Festes en l’emblemàtic pati d’Armes del Palau Ducal, casa on nasqué el mateix patró de la ciutat Francesc de Borja l’any 1510.

 

El restaurant Molí Canyar serà el responsable de delectar-nos amb el menú, mentre tindrem el plaer de sentir el grup de música àrab Al Ibi en directe.

 

Les entrades tenen un preu de 40€ per persona i es poden adquirir a la web www.palauducal.com. Per a més informació es pot contactar al 96 287 14 65 o mitjançant correu electrònic visites@palauducal.com

ÚLTIMAS NOTICIAS

NOTICIAS DESTACADAS

Horarios de apertura de terrazas y chiringuitos en la playa de Oliva

El pasado 13 de junio comenzó el montaje de las instalaciones temporales de la...

La programación para disfrutar de la Noche de San Juan en Gandia

Hogueras, música y castillo de fuegos artificiales. La playa de Gandia celebrará, un año...

«A la llum de la Seu»: los conciertos de verano en la Colegiata de Gandia

Cuatro conciertos a la luz de las velas. La Colegiata de Gandia celebra este...