L’antic edifici dels jutjats de Gandia tindrà usos municipals i sociosanitaris

La consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, i membre de la candidatura autonòmica del PSPV, Gabriela Bravo, ha visitat hui la ciutat de Gandia per a anunciar que l’antic edifici dels jutjats passarà a ser de l’ajuntament una vegada tots els serveis actuals i s’hagen traslladat al nou edifici del Palau de Justícia.

L’actual alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, ha anunciat que es donarà preferència a la ubicació en este edifici d’espais per a usos dels col·lectius sociosanitaris i també dependències municipals. «Ens permetrà garantir usos sociosanitaris que seran preferentment per a col·lectius que treballen amb persones amb diversitat funcional i amb dependència. En definitiva, ajudarem persones que necessiten una ciutat que es preocupe per ells i els atenga cada vegada millor» ha apuntat Prieto.

Imagen: Natxo Francés

Per la seua banda, Gabriela Bravo ha destacat que la proposta «naix de l’escolta i s’acomoda a les necessitats de les persones que viuen a Gandia i dels col·lectius que ajuden les persones amb dificultats. L’alcaldia de Prieto i la presidència de Ximo Puig són beneficioses per als ciutadans. L’aposta de la Generalitat Valenciana amb Gandia és clara i ho hem demostrat amb infraestructures com el Palau de Justícia que convertirà Gandia en la primera ciutat que estrene l’edifici acabat».

ÚLTIMAS NOTICIAS

NOTICIAS DESTACADAS

El PP denuncia desavenencias entre los socios de gobierno de Gandia

El Grupo Municipal del Partido Popular de Gandia ha querido denunciar una "primera crisis...

Prieto aboga por un acuerdo con la Generalitat para mantener los consultorios de Beniopa y Benipeixcar

El Ayuntamiento de Gandia está dispuesto a "hablar de todo" con la Generalitat y...

Fira del Motor de Gandia: Más de 450 coches y 90 motos vendidos en un fin de semana

11 millones de euros, 468 coches y 91 motos vendidas. Este ha sido el...