David Castillo presenta amb Juli Capilla ‘El tango de Dien Bien Phu’

La Biblioteca Central de Gandia continúa amb el Club de Lectura. La segona sessió tindrà lloc el dijous 25 de novembre a les 19.30 hores a la Sala d’Actes de la Biblioteca Central, per a comentar la novel·la de David Castillo ‘El tango de Dien Bien Phu’, XLI Premi Joanot Martorell de Narrativa als Premis Literaris Ciutat de Gandia de 2019. L’autor participarà a l’acte, el qual estarà moderat per Juli Capilla.

 

 

- Advertisement -

David Castillo (Barcelona, 1961) ha combinat la creació literària amb el periodisme des de finals dels anys 70. Ha publicat tres antologies, dues biografies, una novel·la en vers, quatre novel·les i una àmplia obra poètica. Per una antologia  de la seua obra li van concedir el Tratti Poetry Prize al millor poeta estranger traduït a l’italià el 2006, i els seus poemes de joventut van obtenir el premi Escriduende de la Fira del  Llibre de Madrid i el premi Cartago dels hispanistes àrabs.

 

 

Sinopsi

Des de l’eixida de les columnes llibertàries per la frontera, en 1939, fins a la desfeta francesa al Vietnam, en 1954, ‘El tango de Dien Bien Phu’ és una novel·la coral que explora, en les biografies de personatges anònims, tots els accents dels lluitadors  que no van tindre por de la derrota.

A través de les investigacions de Dani Cajal, el relat reconstrueix, a partir de testimonis directes, llibres de memòries i documents d’arxius militars, tota la peripècia d’una generació que va patir la Guerra Civil, els camps de concentració francesos, la Segona Guerra Mundial i, en molts casos, la continuació en els conflictes de la postguerra.

 

Per a poder assistir al club de lectura, cal inscripció prèvia al 962959591 o al whatsapp  678 83 74 02

ÚLTIMAS NOTICIAS

NOTICIAS DESTACADAS

Nuevo «enfrentamiento» entre Compromís y PSOE por la CV-60

El proyecto de la CV-60 ha generado un nuevo enfrentamiento entre el PSOE y...

Corea celebra sus fiestas vecinales

El barrio de Corea celebra este fin de semana, el 15 de junio, sus...

La UPG finaliza su 40 edición

La Universidad Popular de Gandia ha clausurado el curso de la 40 edición.El acto...