30 persones assisteixen a la primera jornada sobre la nutrició saludable a Oliva

Ahir ha tingut lloc al Casal Jove d’Oliva la xerrada “Educant en una alimentació saludable a càrrec de la dietista i nutricionista Arantxa Molió i que ha congregat a prop de 30 persones. Una conferència interessantíssima al voltant de l’Educació nutricional per als més menuts a través de les famílies i que ha servit per a pares i mares i educadors en general a l’hora d’afrontar el dia a dia davant els aliments.

[Img #21232]

 

- Advertisement -

La xerrada ha servit per a desmitificar i aclarir dubtes sobre què podem oferir als més menuts de casa, no sols des de la perspectiva dels aliments, si no també de l’actitud amb la que afrontar l’alimentació i la nutrició del nucli familiar. Quins moments són els més idonis per menjar determinats plats per la seva categoria i classificació alimentària i per damunt de tot, Arantxa ha recalcat molt “l’importància de menjar en família i compartir temps per tal d’acceptar per part dels més menuts i menudes les verdures i els nutrients que solen costar més d’acceptar”.

 

La nostra actitud com a adults també influirà en l’acceptació per part dels menuts a l’hora de menjar.
Aquesta xerrada ha sigut la primera de les dos que es realitzaran amb motiu de la setmana de la nutrició que l’ajuntament d’Oliva ha organitzat pel dia Internacional de la Nutrició que es celebra el 28 de maig.

 

El mateix divendres tindrà lloc la segona xerrada i que tindrà com a títol “Bases de la nutrició a l’Esport” i que serà oferida per Frederic Aguilar, dietista i nutricionista. En aquesta ocasió es parlarà de les nocions que han de tindre els i les joves que vulguen agafar hàbits saludables.

ÚLTIMAS NOTICIAS

NOTICIAS DESTACADAS

Potries abre su piscina municipal el 2 de junio

La piscina municipal de Potries abrirá el 2 de junio, tres semanas antes de...

Gandia rechaza el cierre de los consultorios de Benipeixcar y Beniopa

Los consultorios auxiliares de salud de Benipeixcar y Beniopa cerrarán sus puertas, según la...

Dos atletas de Garbí Paralímpics en el Mundial de Atletismo de Kobe

Dos atletas y un entrenador de la sección de atletismo adaptado del Club de Córrer...