Núria Tamarit presenta ‘Dues monedes’ al Club de Lectura de la Biblioteca

La Biblioteca Central de Gandia continua amb una nova edició del club de lectura virtual, el qual tindrà lloc el dijous 25 de febrer a les 19:30 hores a la Sala d’Actes de la Biblioteca Central. En aquesta ocasió, l’obra triada és ‘Dues monedes‘, d’Andana Editorial i premi València de novel·la gràfica en 2019. Una vegada més, l’autora, Núria Tamarit, participarà comentant el seu llibre.

 

[Img #18936]

- Advertisement -

 

Núria Tamarit Castro (Vila-real, 1993) és una il.lustradora i autora de còmic valenciana. Va formar-se a la Universitat Politècnica de València, on prompte va fer tàndem artístic amb Xúlia Vicente. Juntes van participar a fanzines com Sacoponcho i en solitari participa a Nimio. També il·lustraren els llibres de la sèrie Anna Dédalus, escrits per Miguel A. Giner Bou i en 2016 publiquen a La Cúpula la seua primera novel.la gràfica, ‘Duerme pueblo’. Esta obra, basada en els jocs de taula i de misteri, també va ser el seu treball final de carrera. Aquell mateix any publicaria ‘Avery’s Blues’, amb guió d’Angux.

 

 

Sinopsi

 

Mar, una adolescent europea, viatja al Senegal amb sa mare, que treballa en un projecte de construcció d’una biblioteca i una emissora de ràdio en un poble d’agricultors i pescadors al nord de la regió. Habituada a les comoditats i dinàmiques de l’anomenat primer món, a mesura que s’anirà aclimatant als ritmes i costums del lloc, anirà prenent consciència que la meitat del seu equipatge eren tòpics, prejudicis i desconeixement.

 

 

A causa de la situació sanitària derivada de la COVID-19, la Biblioteca manté en marxa el Club de Lectura de manera virtual amb l’autora, adaptant-se al format online a través de la plataforma ZOOM.  Per a poder assistir al club de lectura, cal inscripció prèvia al 962959591 o al whatsapp  678 83 74 02.

ÚLTIMAS NOTICIAS

NOTICIAS DESTACADAS

Horarios de apertura de terrazas y chiringuitos en la playa de Oliva

El pasado 13 de junio comenzó el montaje de las instalaciones temporales de la...

La programación para disfrutar de la Noche de San Juan en Gandia

Hogueras, música y castillo de fuegos artificiales. La playa de Gandia celebrará, un año...

«A la llum de la Seu»: los conciertos de verano en la Colegiata de Gandia

Cuatro conciertos a la luz de las velas. La Colegiata de Gandia celebra este...