«Infància als barris»: les activitats a tots els districtes de Gandia

Arriba a Gandia el projecte «Infància als barris», iniciativa que es durà a terme cada divendres d’octubre i novembre.

Entre les activitats, hi haurà espectacles teatrals, circ, contacontes i tallers, sempre amb l’objectiu de despertar la creativitat, el sentit crític i l’interés per les arts escèniques.

La regidora delegada d’Educació i Infància, Esther Sapena, ha presentat assenyalat: «La idea naix de l’èxit de ‘Els divendres al Roís’, on vam veure que els espectacles infantils funcionaven molt bé i que podíem estendre’ls a la resta de la ciutat. Volem fer que cada barri siga l’escenari on es creen moments inoblidables i es promoguen valors com la solidaritat, el treball en equip i l’estima per la cultura».

Respecte a la programació, aquesta començarà el pròxim 4 d’octubre al parc País Valencià amb «Amadeo i el somni musical», a càrrec de la Cia Actuandoentucole. L’11 d’octubre serà el torn d'»Una història de Jaume I», obra que la Cia Estranya Teatre representarà al parc Sant Pere.

El 18 d’octubre, la Cia A la Lluna Art i Entorn captivarà l’atenció de grans i menuts amb «Kanijo Circus», que es durà a terme al tram final del Passeig, mentre que el 25 d’octubre, Susu Benítez, contacontes i pedagog teatral, transportarà al seu públic a mons imaginaris amb «Contat sota la pluja d’ulles», que tindrà lloc a la plaça de la Salut.

Novembre començarà el dia 1 a la Plaça El·líptica amb «Monstres tan nostres», de la Cia La Titella, i continuarà el dia 8 al parc de l’Oller del Grau amb el taller «Nos reímos con nuestros miedos», de la Cia No Somos Monstruos Teatro.

«Hem intentat quadrar les activitats amb la temporada de Halloween i ajudar als més menuts a superar les seues pors a través d’eines com el riure i la creativitat», ha explicat Sapena.

El 15 de novembre el Jardinet acollirà una sèrie de jocs tradicionals gràcies a la Cia A la Lluna Art i Entorn i el 22 de novembre, la plaça Major de Beniopa serà l’escenari del repertori de contes de la Cia La Matallina.

Finalment, el 29 de novembre la Cia No Somos Monstruos oferirà un taller de teatre a la plaça de Sant Josep. Mitjançant aquesta activitat, els més menuts i menudes tindran l’oportunitat de submergir-se en el món de les arts escèniques.

Els horaris de les diferents propostes podran consultar-se a través de les xarxes socials i la pàgina web de l’Ajuntament, així com als fullets que es repartiran als diferents col·legis de la localitat.

ÚLTIMAS NOTICIAS

NOTICIAS DESTACADAS

Avanza la actuación de la pista de atletismo de Gandia

La actuación para mejorar la pista de atletismo de Gandia avanza. El regidor delegado...

Oliva y la Generalitat refuerzan su colaboración para mejorar el turismo local

El Ayuntamiento de Oliva ha recibido la visita del secretario autonómico de Turismo, José...

La Policía de Gandia apuesta por la proximidad en su 150 aniversario

Gandia ha celebrado en la Plaza Mayor el Día de la Policía Local, este...