Ròtova obri el període de votació dels Pressupostos Participatius

La plaça Major de Ròtova va acollir dilluns 30 de setembre la presentació de les propostes validades pels/per les tècnics/ques municipals per a passar a la fase de votació pública dels Pressupostos Participatius, que enguany celebren la 4a edició. La ciutadania podrà votar-les fins al 15 d’octubre (en horari d’oficina; de dilluns a divendres de 9 h a 15 h), sempre que es tracte de la població major de setze anys, empadronada al poble. Es necessitarà que, per a votar, es presente la persona amb el seu DNI (en cas de no poder ser així, s’admetrà la votació omplint un full d’autorització). 

L’Ajuntament de Ròtova promou el 2024 la 4a edició dels Pressupostos Participatius per tal que el veïnat del poble puga proposar, debatre i decidir en què invertir 15.000€ de la partida d’inversions del Pressupost Municipal de 2025. Dolores Faus, regidora de Participació Ciutadana, ha volgut incidir en «la importància de donar continuïtat a estos processos per poder posar en pràctica la participació directa en l’elecció d’inversions».

ÚLTIMAS NOTICIAS

NOTICIAS DESTACADAS

Gandia acogerá la IX edición del Ican Triathlon con más de 1.200 deportistas de 18 países

La novena edición del Ican Triathlon tendrá lugar en la playa de Gandia el...

30 años de la presencia del Campus de la UPV en Gandia

El campus de Gandia acoge el acto de clausura de las actividades de celebración...

Continúa la polémica por las obras en el entorno de Sant Nicolau: el PP denuncia su estado y Urbanismo defiende la inversión

El Grupo Municipal del Partido Popular de Gandia ha denunciado en rueda de prensa, una...