Els xiquets de Gandia sol·liciten més zones de vianants i fomentar el transport elèctric

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, ha presidit aquest matí al Plenari d’Educació Viària que s’ha celebrat a l’Ajuntament de Gandia. 17 alumnes de sisé de Primària dels centres escolars que havien participat en un concurs de redaccions han participat al plenari.

«Hui abordem un tema que és més important que molts altres que es tracten en aquest saló de plenaris. És una trobada molt especial on prenem nota de les vostres peticions i idees per fer de Gandia una ciutat més amable amb la mobilitat i les persones. Estic segur que tots aprendrem molt», ha delcarat Prieto.

© Natxo Francés

Els alumnes han sol·licitat augmentar la xarxa de carrils bici, incrementar els punts accessibles a les voreres, fomentar i facilitar l’ús dels patinets elèctrics i bicicletes, o limitar-ne les zones de la ciutat on es puga accedir amb vehicles de motor, entre altres aspectes.

Prieto ha volgut agrair a les persones implicades de la comunitat educativa que s’han implicat en aquesta iniciativa posada en marxa amb l’objectiu de conscienciar en aquest tipus d’àmbits des d’edats primerenques.

ÚLTIMAS NOTICIAS

NOTICIAS DESTACADAS

Avanza la actuación de la pista de atletismo de Gandia

La actuación para mejorar la pista de atletismo de Gandia avanza. El regidor delegado...

Oliva y la Generalitat refuerzan su colaboración para mejorar el turismo local

El Ayuntamiento de Oliva ha recibido la visita del secretario autonómico de Turismo, José...

La Policía de Gandia apuesta por la proximidad en su 150 aniversario

Gandia ha celebrado en la Plaza Mayor el Día de la Policía Local, este...