Última pròrroga per salvar el CF Gandia

En les pròximes 48 hores, es presentarà un pla de pagaments que haurà de ser aprovat per fer front al deute. Un cop la Federació rebi aquest document, es podrà determinar la viabilitat del club per a la pròxima temporada. La gestora, amb la implicació de l’Ajuntament, està treballant perquè el teixit empresarial s’impliqui en la salvació del club.

L’assemblea de socis, que es va celebrar aquest dimarts a la Casa de Cultura, va aprovar la creació d’una junta gestora per negociar amb la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV) i evitar la desaparició de l’entitat.

La junta gestora, integrada per Miguel Ángel Picornell, Domingo Pomar, José Fuster, Gabriel Carrión i Pepe Olagüe, ha de presentar a València un pla de viabilitat que inclou mesures per saldar un deute de 200.000 euros. L’acceptació d’aquest pla per part de la FFCV és crucial per a la inscripció del club en la pròxima temporada.

- Advertisement -
Foto: M. A. Picornell.

Miguel Ángel Picornell, regidor de l’Ajuntament i membre de la gestora, va subratllar: «No hi havia cap solució damunt la taula, era això o la desaparició». A més, va expressar l’esperança que aquesta crisi siga l’última: «Espere que a partir d’ara el Gandia s’assente i siga notícia per altres coses».

Líbero Parri, actual gestor del club i exjugador del Valencia CF i Levante UD, va demanar disculpes als socis i aficionats: «Mai ha estat la nostra intenció posar al club en aquesta situació. Solament ens ha mogut la il·lusió i el futbol».

En l’assemblea, també es va destacar que la gestora haurà de formalitzar la renúncia dels fins ara dirigents, representats per l’empresa Paroli International Team, liderada per Libero Parri i Roberto Amarilla. A més, tindrà la responsabilitat de conduir el club cap a unes noves eleccions, on s’elegirà un nou president i una directiva que guie el CF Gandia en aquesta nova etapa.

Els socis del CF Gandia esperen evitar la desaparició del club i assegurar la seua continuïtat en el futbol regional, a l’espera que la Federació done el seu vistiplau al pla de viabilitat presentat. Picornell va expressar el seu optimisme: «Crec que si s’ha salvat una vegada, es pot salvar una altra».

ÚLTIMAS NOTICIAS

NOTICIAS DESTACADAS

Gandia sol·licita un nou col·legi per al pròxim curs

El Consell municipal escolar va ser convocat dimecres 18 de setiembre amb caràcter extraordinari...

«Set de cim»: la programación del cine de montaña en Gandia

Llega a Gandia la segunda edición de 'Set de cim', la semana de cine...

Gandia se convierte en epicentro del pádel autonómico

Del 24 al 28 de septiembre, Gandia acogerá el Campeonato Autonómico Absoluto de Pádel...