Gandia obri el termini per sol·licitar el xec escolar de 30 €

L’alumnat empadronat a Gandia que estudie en col·legis públics o concertats ja podrà gaudir d’una subvenció de 30 euros per comprar material escolar en els petits comerços adherits a la iniciativa de la ciutat. Durant les primeres hores d’aquest dilluns 26 d’agost ja s’han generat 1.400 peticions de xecs.

Com i quan sol·licitar-ho

Els pares o mares dels alumnes empadronats a Gandia podran sol·licitar i gastar el xec des del 26 d’agost fins al 31 d’octubre.

Les persones interessades hauran de sol·licitar-lo a través de la web municipal o, per a aquells que no disposen de la tecnologia necessària, apropar-se a la oficina que s’ha habilitat a la planta baixa de l’ajuntament.

- Advertisement -

Respecte al procediment, durant la compareixença s’ha recordat que els pares i mares que estiguen interessats a rebre el xec poden sol·licitar-ho emplenant un formulari que existeix a la pàgina web de l’Ajuntament .

Comerços adherits

Són 25 comerços els adherits a aquesta iniciativa. Des de este dilluns 26 d’agost ja es pot anar a comprar als següents establiments: Adana Basico, Adana Basico Vital, Ambra Llibres, Bolsos Gregori, Bolsos Gregori Platja, Carolina Illan, Copisteria Estudi, Dathormon, Distribucio Papereria Safor, Distribuciones Disofis, Electronica Ferrer, Elius, Folder, Gaudir, Gavina Llibres, Illan’s, Juguettos, Kiosko Isabel, Libreria Papereria Fayos, Libreria Papereria Mas, Libreria Papereria El Coyote, Libreria San Nicolas, Llibreria Ferrer, Mateco i Musical Tossal.

Cal recalcar que el total del xec s’haurà de gastar en una sola compra i en una mateixa botiga.

Els fons del xec s’han de gastar en una sola compra en un mateix comerç. Aquesta mesura, amb una dotació total de 200.000 euros, busca donar suport al comerç local, beneficiant així a 7.500 xiquets i xiquetes de la ciutat.

José Manuel Prieto, alcalde de Gandia, ha assenyalat que els dos objectius fonamentals d’aquest xec són, en primer lloc, donar suport a les famílies en un mes de molta despesa econòmica, i, en segon lloc, recolzar el comerç de proximitat de la ciutat de Gandia.

El Xec Cultural Escolar està concebut per fomentar la cultura, la literatura, les arts plàstiques, la tecnologia o la música a l’aula, per la qual cosa els productes que es podran adquirir a través d’aquesta ajuda van des de llibres de lectura (extracurriculars) fins quaderns, estris d’escriptura, compàs, fulles, regles, estoigs, material musical, cartolines, així com motxilles, carteres o altres elements utilitzats per al transport del material.

ÚLTIMAS NOTICIAS

NOTICIAS DESTACADAS

Gandia sol·licita un nou col·legi per al pròxim curs

El Consell municipal escolar va ser convocat dimecres 18 de setiembre amb caràcter extraordinari...

«Set de cim»: la programación del cine de montaña en Gandia

Llega a Gandia la segunda edición de 'Set de cim', la semana de cine...

Gandia se convierte en epicentro del pádel autonómico

Del 24 al 28 de septiembre, Gandia acogerá el Campeonato Autonómico Absoluto de Pádel...