L’Ajuntament de Tavernes felicita dos agents de la Policia Local que salvaren la vida d’un veí

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha felicitat públicament dos agents de la Policia Local, Vicente M.O. i Raquel B.B., per salvar la vida d’un veí després de reanimar-lo en un accident ocorregut el passat 24 de juny.

Els agents van rebre el reconeixement de l’alcaldessa Lara Romero, qui els va entregar dos diplomes en presència del ciclista que van salvar. L’incident va tenir lloc al matí del 24 de juny al Camí del Portitxol, on el ciclista es trobava en parada cardiorespiratòria amb un cop al cap. La patrulla policial va ser la primera a arribar al lloc dels fets i va realitzar la reanimació cardiopulmonar (RCP) amb l’ús del desfibril·lador del vehicle policial, mantenint el veí amb vida fins a l’arribada dels serveis mèdics.

Aquesta acció va ser clau per a la recuperació del veí de Tavernes, qui actualment es recupera de l’accident. El dilluns passat, abans de la sessió plenària, els grups municipals van felicitar els agents, i l’alcaldessa Lara Romero va destacar la seua actuació amb el lliurament de diplomes de reconeixement. L’acte va comptar amb la presència de la persona ferida, que va participar en el reconeixement als agents en senyal de gratitud.

- Advertisement -

A més, l’Ajuntament ha proposat a l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències que concedisca la Creu al Mèrit Policial amb distintiu roig als agents per la seua actuació exemplar que va ajudar a salvar una vida en situació crítica.

ÚLTIMAS NOTICIAS

NOTICIAS DESTACADAS

Gandia sol·licita un nou col·legi per al pròxim curs

El Consell municipal escolar va ser convocat dimecres 18 de setiembre amb caràcter extraordinari...

«Set de cim»: la programación del cine de montaña en Gandia

Llega a Gandia la segunda edición de 'Set de cim', la semana de cine...

Gandia se convierte en epicentro del pádel autonómico

Del 24 al 28 de septiembre, Gandia acogerá el Campeonato Autonómico Absoluto de Pádel...