L’Estiuvers Gandia 2024 dedicat a l’Any Estellés: programació i activitats

L’Estiuvers Gandia 2024 dedicarà la seva IV edició a la celebració de l’Any Estellés. Aquest festival de poesia, que tindrà lloc del 9 a l’11 d’agost, rendirà homenatge al poeta Vicent Andrés Estellés amb tres espectacles programats en diversos indrets patrimonials de la ciutat.

El divendres 9 d’agost, l’Estiuvers començarà amb l’espectacle «Desembarcament» als Tinglados del Grau de Gandia. Aquesta primera sessió comptarà amb la participació de les poetes Maria Josep Escrivà i Teresa Pascual, juntament amb els convidats Sebastià Alzamora i Francesc Parcerisas. La música d’acordió diatònic valencià d’Amadeu Vidal acompanyarà els recitals, creant una fusió única de poesia i música.

El dissabte 10 d’agost, el festival es traslladarà a la Cova del Parpalló per al segon espectacle, «Parpalló Jam». En aquest esdeveniment, recitaran l’escriptora i poeta Isabel Canet Ferrer, la jove poeta mallorquina Cecília Navarro, i el poeta de Barcelona Joan Vigó. La música de Peter Connolly a la guitarra acompanyarà les actuacions. Els assistents hauran d’arribar al Centre d’Interpretació Parpalló-Borrell a les 19:15 h per iniciar la caminada cap a la cova.

- Advertisement -

Finalment, el diumenge 11 d’agost, el festival clourà amb l’espectacle «Ses honorables virtuts il·lògiques» a la Torre dels Pares. Aquest acte comptarà amb les actuacions de la poeta i performer eivissenca Jèssica Ferrer Escandell i el músic i clown Diego Martínez González.

El coordinador del festival, Joan Deusa, ha destacat que els espectacles no seran un gran recital d’Estellés, sinó una manera de veure la seva obra com una veu viva i present. Alícia Izquierdo, primera tinenta d’alcaldia i regidora de Medi Ambient i Patrimoni, ha afegit que aquesta edició busca oferir una programació de qualitat que permeti veure l’entorn amb més veritat i bellesa.

Totes les activitats del festival són gratuïtes i no requereixen reserva prèvia. Es recomana als assistents portar calçat adequat, aigua i frontals de llum, especialment per a la visita a la Cova del Parpalló.

L’Estiuvers Gandia 2024 es compromet a crear un diàleg entre el patrimoni, la natura i la poesia, convidant a tota la ciutadania a gaudir d’aquest esdeveniment cultural.

ÚLTIMAS NOTICIAS

NOTICIAS DESTACADAS

La Vital reafirma su compromiso social con el Telemaratón Solidario contra el Alzheimer

El Centro Comercial La Vital, propiedad de MERLIN Properties, se convirtió en la mañana...

La Mitja Marató de Gandia contará con animación de las Comisiones Falleras

La 29ª Mitja Marató & 10K Ciutat de Gandia ha convocado el IX Concurso...

Gandia sol·licita un nou col·legi per al pròxim curs

El Consell municipal escolar va ser convocat dimecres 18 de setiembre amb caràcter extraordinari...