Gandia celebrarà el III Concurs Amateur de fideuà 

El dissabte 3 d’agost, Gandia acollirà el tercer Concurs Amateur de Fideuà, una iniciativa gastronòmica que espera reunir més de 700 persones. L’esdeveniment començarà a les 20:00 hores al primer tram del Passeig Germanies, al costat del Casal de la comissió, i comptarà amb la preparació d’una fideuà gegant a càrrec del xef Amadeo Faus.

El públic podrà degustar la fideuà comprant un tiquet per 10 euros, que inclou un plat de fideuà, una beguda i un gelat. Els tiquets estaran disponibles fins al mateix dia de l’esdeveniment en diversos punts de venda a la platja de Gandia i al Centre Històric, com el restaurant Chef Amadeo i la floristeria Arco Iris.

El regidor delegat de Falles, Adrià Vila, ha destacat la capacitat de les falles per organitzar esdeveniments que van més enllà de l’activitat festiva i cultural, ressaltant la importància de la gastronomia en la promoció turística de Gandia. L’edil delegada de Turisme, Balbina Sendra, ha subratllat que el concurs enriqueix l’oferta turística de la ciutat durant la temporada d’estiu.

- Advertisement -

El concurs tindrà la participació d’equips de diferents localitats, incloent-hi famílies de Madrid i comissions de Sueca i Carcaixent. Els participants poden inscriure’s fins a completar els 30 equips previstos, amb un cost de 170 euros per fideuà.

Els equips competiran per premis que inclouen un viatge de cap de setmana per a dues persones, un dia de balneario, i un dinar al restaurant Chef Amadeo, entre d’altres. El jurat estarà compost per destacats xefs com Carles Moreno Martí, Simó López Font i Víctor Vicente Navarro Gimeno, així com el pastisser de Gandia, Josep Gomar ‘Tano’.

El president de la falla Carrer Major i Passeig, Juan Morant, va expressar el seu desig que el concurs es converteixi en un esdeveniment provincial i celebri la fideuà i les Falles de Gandia en tota la seva esplendor. 

ÚLTIMAS NOTICIAS

NOTICIAS DESTACADAS

Gandia sol·licita un nou col·legi per al pròxim curs

El Consell municipal escolar va ser convocat dimecres 18 de setiembre amb caràcter extraordinari...

«Set de cim»: la programación del cine de montaña en Gandia

Llega a Gandia la segunda edición de 'Set de cim', la semana de cine...

Gandia se convierte en epicentro del pádel autonómico

Del 24 al 28 de septiembre, Gandia acogerá el Campeonato Autonómico Absoluto de Pádel...