L’escoleta Matinera beneficiarà a més de 200 famílies a Gandia

Gandia implanta l’escoleta matinera gratuïta per fomentar la conciliació laboral i familiar. El servei començarà a totes les Escoles Infantils Municipals a partir de les 7:50 hores del dijous, 16 de novembre.

El projecte, subvencionat pel Pla Corresponsables de la Comunitat Valenciana, consisteix en un servei gratuït que permetrà als pares i mares deixar als seus fills i filles als centres abans de l’habitual.

L’horari l’accés al servei d’Escola Matinera serà de 7:50 hores a 8:00 hores o de 8:20 hores a 8:30 hores. S’espera que la iniciativa, a la que ja poden inscriure’s els interessats, puga beneficiar a un total de 200 famílies. Les persones interessades en fer ús del servei han de comunicar la seua adhesió al programa a la directora de l’escoleta des de 10 de novembre fins al 14 de novembre.

- Advertisement -
Imagen Àlex Oltra

La regidora delegada d’Igualtat, Maribel Codina i la regidora delegada d’Educació, Esther Sapena, han presentat l’Escoleta Matinera, una iniciativa que començarà a funcionar en les Escoletes Municipals el pròxim dijous, 16 de novembre. D’aquesta manera, aquells que no puguen permetre’s pagar a una persona perquè cuide d’ells i no tenen a ningú que puga fer-ho, no es veuran obligats a reduir la seua jornada laboral. Així doncs, ha comentat Codina, «es promouran la conciliació familiar i laboral i la igualtat entre homes i dones».

Per la seua part, Sapena ha explicat que les persones encarregades de dur a terme aquesta tasca, seran d’una empresa externa. No obstant això, durant aquest mes de novembre les educadores dels centres acompanyaran a les noves professionals per a «garantir una transició progressiva i respectuosa amb l’alumnat». «Continuarem vetlant perquè l’atenció de qualitat a l’alumnat siga la prioritat de totes les nostres accions, però sense oblidar les necessitats dels pares i mares», ha afegit.

ÚLTIMAS NOTICIAS

NOTICIAS DESTACADAS

Gandia sol·licita un nou col·legi per al pròxim curs

El Consell municipal escolar va ser convocat dimecres 18 de setiembre amb caràcter extraordinari...

«Set de cim»: la programación del cine de montaña en Gandia

Llega a Gandia la segunda edición de 'Set de cim', la semana de cine...

Gandia se convierte en epicentro del pádel autonómico

Del 24 al 28 de septiembre, Gandia acogerá el Campeonato Autonómico Absoluto de Pádel...