Compromís per Ròtova ompli la plaça Major en el seu acte de presentació de candidatura

Compromís per Ròtova va celebrar, dissabte 29 de abril, la presentació de la candidatura per a concorre a les properes eleccions municipals. La plaça Major de Ròtova es va omplir per a escoltar als regidors Pedro Ciscar i Isabel Pérez, que van exposar un balanç del canvi iniciat esta legislatura. 

La plaça va acollir també l’exposició del balanç, en diferents panells, i un recull d’iniciatives i propostes que Compromís està recollint directament o a través de les targes repartides per totes les cases, per tal de contemplar-les en el programa electoral.

L’alcalde i candidat de Compromís, Jordi Puig, ha explicat que “hui hem presentat un equip renovat, obert i il·lusionat, per continuar amb el canvi encetat. I, a més, hem mostrat amb fets què hem fet estos quatre anys. Estem impulsant un projecte de poble en positiu, amb inversions palpables. I a partir d’ara tindrem més capacitat, perquè hem liquidat el deute de més d’un milió d’euros que havíem heretat a juny de 2019. Treballem des del respecte, amb dedicació i transparència. Amb un projecte de municipi, que volem continuar fent amb la gent. Per això, és important que totes i tots diguem la nostra i fem força per continuar-lo».

Les persones que formen part de la candidatura junt a Puig són: Antònia Paredes Climent, Maria Fayos Gregori, Dolores Faus Navarro, Pedro Ciscar San Lorenzo, Rebecca Jara Aparisi, Héctor Alcalde Romero, Eva Minyana Bataller i Mari Peñalver Giner, Isabel Pérez Arjona, Bruno Puig Camarena, Joan Batiste Muñoz Soler, Lydia Pérez Garcia, Rafa Esteban Serra, Eduardo Fayos Alonso, Regina Moreno Martínez, Elisa González Miñana, Paco Orts Mendieta i Feli Balbastre Vila. A l’acte va participar el diputat de Compromís a les Corts Valencianes, Jesús Pla. 

ÚLTIMAS NOTICIAS

NOTICIAS DESTACADAS

Oliva y la Generalitat refuerzan su colaboración para mejorar el turismo local

El Ayuntamiento de Oliva ha recibido la visita del secretario autonómico de Turismo, José...

La Policía de Gandia apuesta por la proximidad en su 150 aniversario

Gandia ha celebrado en la Plaza Mayor el Día de la Policía Local, este...

Gandia acogerá la IX edición del Ican Triathlon con más de 1.200 deportistas de 18 países

La novena edición del Ican Triathlon tendrá lugar en la playa de Gandia el...