Votan los candidatos a la Alcaldía de Gandia

Cinco de los candidatos que se presentan a las elecciones de Gandia han aprovechado las redes sociales para invitar a los ciudadanos a votar en estas elecciones generales y de la Comunitat Valenciana.

Así, Diana Morant (PSPV) dice: «Acabe de votar al Partit Socialista i ho he fet amb molta il·lusió i força, sabent que les eleccions de hui no són unes eleccions més. Demane a tota la ciutat que vaja a votar, perquè hui ens juguem molt. Està en joc la nostra democràcia i els nostres valors. Està en joc estos 40 anys de pau, llibertat i justícia social que hem tingut el nostre país.

 El Partit Socialista i els nostres Presidents, Ximo Puig i Pedro Sánchez, són els únics que poden parar a les dretes. Unes dretes, desgraciadament, cada vegada més radicalitzades. Per tot això, hui necessitem una ENORME MOBILITZACIÓ de ciutadans i ciutadanes progressistes que ens ajude a consolidar el canvi que ja ha començat a Espanya i a la Generalitat.

També aprofite per a agrair el treball dels membres de les taules electorals, interventors, apoderats, voluntaris i membres de les forces i cossos de seguretat i personal sanitari, que fan possible una jornada com la de hui. Amb democràcia, tots i totes guanyem. Gràcies».

 

Víctor Soler (PP) ha sido más escueto solo un «Victor Soler Votando por #España 

 

Josep Alandete de Compromís dice “Ha arribat el dia d’alçar la veu com a ciutadans, d’exercir el nostre dret i la nostra responsabilitat. Perquè cal avançar en el camí cap a una societat més justa i solidària.És el moment!

 

Pascal Renolt de Ciudadanos comenta “Hoy es un día importante para nuestro partido, Albert, Ines y Toni han hecho una campaña ejemplar, estoy muy orgulloso también de mi equipo local, vamos Ciudadanos!! Vamos GANDIA!!!”

 

Por su parte, Nahuel González, que integra la lista de Compromís Més Gandia Unida en representación de EU, agrega “Hoy voto por algo tan simple como la democracia. Por vivir sin miedo. Por eso voto #Unidas

ÚLTIMAS NOTICIAS

NOTICIAS DESTACADAS

«Memòria de l’oblit. La repressió franquista a la Safor» en Gandia fins al 17 de novembre

La sala d'exposicions de la Casa de la Marquesa acollirà l’exposició «Memòria de l’oblit....

El Festival de Cortometrajes Cortoons llega a su 20ª edición

El Festival Internacional de Cortometrajes de Animación, Cortoons Gandia Festival, llega a su 20ª...

La comisión mixta define los usos del edificio de Correos de Gandia

El Ayuntamiento de Gandia ha acogido la primera reunión de la comisión mixta para...