Taller literari per a adults a l’Alqueria de la Comtessa

L’ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa ha programat un taller literari per a adults, dut a terme per Almudena Francés, el 10 de maig a les 17:30h al Centre Social.

 

El taller es diu ‘Café tocat de lletres’ i consisteix en parar, escoltar i contar històries en un espai acollidor amb olor a cafè i llibres.

[Img #30926]

Almudena comença contant contes de tradició oral i algun literari, que ha recollit a altres persones. La gent es sent interpel·lada per les situacions que es conten i tirant de la memòria conten les seues pròpies vivències o succeïts. 

 

“En aquest taller ens interessen les històries menudes, les que han passat en l’àmbit més domèstic i reproductiu. Aquelles que no s’han contat per no ser importants, per no ser dignes del diari. Amb totes elles fem la nostra història.

 

Darrere d’un conte un altre i, com si li férem glopets a un café, anirem assaborint històries que ens poden semblar properes, algunes vegades, i llunyanes altres, però que sempre ens faran pensar i ens animaran a llegir un llibre”, ha afirmat Almudena Francés.

ÚLTIMAS NOTICIAS

NOTICIAS DESTACADAS

Gandia acogerá la IX edición del Ican Triathlon con más de 1.200 deportistas de 18 países

La novena edición del Ican Triathlon tendrá lugar en la playa de Gandia el...

30 años de la presencia del Campus de la UPV en Gandia

El campus de Gandia acoge el acto de clausura de las actividades de celebración...

Continúa la polémica por las obras en el entorno de Sant Nicolau: el PP denuncia su estado y Urbanismo defiende la inversión

El Grupo Municipal del Partido Popular de Gandia ha denunciado en rueda de prensa, una...