L’alcalde de Milişăuţi (Romania) visita l’Ajuntament d’Oliva

L’alcalde de la ciutat de Milişăuţi, del condat de Suceava a Romania, Vasile Cărare, ha visitat la nostra ciutat amb motiu de la invitació de la comunitat romanesa d’Oliva i ha volgut aprofitar l’ocasió per a reunir-se amb l’alcaldessa d’Oliva Yolanda Balaguer i la regidora d’Urbanisme Ioana Sintimbream.

 

La reunió entre les autoritats va resultar molt profitosa per posar en comú punts clau sobre la gestió municipal, l’administració local i la implementació de polítiques públiques, com a assenyalat l’alcalde de Milişăuţi, Vasile Cărare: «Hem pogut discutir sobre l’estat de la comunitat romanesa en Oliva i en la resta del territori valencià, els seus problemes i inquietuds, les seues expectatives respecte el seu país Romania, sobre com podem treballar conjuntament per a desenvolupar i millorar la vida dels ciutadans i ciutadanes de les dues poblacions. L’objectiu, naturalment, és teixir lligams i relacions de col·laboració entre les dues institucions governamentals locals de les dues comunitats i països».

- Advertisement -

 

Per altra banda, l’alcaldessa d’Oliva Yolanda Balaguer ha volgut agrair la visita de l’autoritat romanesa i s’ha mostrat amb voluntat de mantenir el contacte i continuar aquestes reunions per tal d’enfortir els lligams tant culturals com governamental entre les dues comunitats: «Oliva sempre s’ha mostrat una ciutat oberta, plural i tolerant on tothom és ben rebut i benvingut, per aquesta raó per persones que treballem per millorar cada dia el benestar i la vida del nostre poble també hem de garantir que eixa convivència intercultural es faça efectiva i de forma transversal». Afegix, «la visita de Vasile a l’Ajuntament és una mostra del compromís que tenim per continuar millorant les relacions amb la comunitat romanesa, sempre de la mà i amb recíproca col·laboració».

 

Al final de la visita l’alcalde de Milişăuţi, Vasile Cărare i l’alcaldessa d’Oliva Yolanda Balaguer intercambiaren objectes característics d’ambdues ciutats en mostra del seu agraïment mutu.

ÚLTIMAS NOTICIAS

NOTICIAS DESTACADAS

Gandia sol·licita un nou col·legi per al pròxim curs

El Consell municipal escolar va ser convocat dimecres 18 de setiembre amb caràcter extraordinari...

«Set de cim»: la programación del cine de montaña en Gandia

Llega a Gandia la segunda edición de 'Set de cim', la semana de cine...

Gandia se convierte en epicentro del pádel autonómico

Del 24 al 28 de septiembre, Gandia acogerá el Campeonato Autonómico Absoluto de Pádel...