El primer parc caní d’Oliva obri les portes

El nou espai compta amb dos zones, una per a gossos grans i l’altra per a menuts. A més, tot el parc ofereix una àmplia zona d’ombres i circuits agility.

El primer Parc Caní d’Oliva s’acaba d’obrir al públic a l’entrada nord del municipi, junt a l’aparcament de l’empresa Frumesa. 

 

Aquest parc es va projectar fa uns mesos des dels diferents departaments que han escoltat les reivindicacions de la ciutadania. I en pocs mesos, propietaris, propietàries i mascotes  ja poden gaudir a partir de hui d’aquesta infraestructura tan necessària i demandada per la població.

- Advertisement -

 

 

«Continuem la línia de treball que vam iniciar des del minut zero de la legislatura, amb projectes que milloren la vida de xiquets, joves, gent gran i ara també de les nostres mascotes, que formen part de la nostra família», assegura vicealcaldessa, Ana Morell

 

Per la seva banda, la regidora de Benestar Animal, Anna Mena, posa en valor el «model innovador» perquè les mascotes es mantinguen en forma i crear un espai familiar: «Estem treballant amb VEDAMA i amb la regidoria d’Educació, per fer activitats i convertir aquest espai en un punt de trobada d’amants dels gossos, gent que vol adoptar i la Protectora per tal de conscienciar a la ciutadania de la responsabilitat de tindre un gos a casa, com cuidar-lo i quines formes tenim per ajudar a aquests animals».

 

El projecte d’aquest parc caní ha tingut un període d’execució de menys de 4 mesos i un pressupost de 37.016,97 euros en el que s’ha adequat la vorera per a fer-la més accessible per a totes les persones, s’ha fet un tancament perimetral de tot el parc amb valles de protecció, s’ha fet una separació per zones per separar gossos de diferents tamanys, s’han instal·lat els jocs agility i s’han fet treballs de manteniment i recomposició de la vegetació prèvia.

ÚLTIMAS NOTICIAS

NOTICIAS DESTACADAS

Gandia sol·licita un nou col·legi per al pròxim curs

El Consell municipal escolar va ser convocat dimecres 18 de setiembre amb caràcter extraordinari...

«Set de cim»: la programación del cine de montaña en Gandia

Llega a Gandia la segunda edición de 'Set de cim', la semana de cine...

Gandia se convierte en epicentro del pádel autonómico

Del 24 al 28 de septiembre, Gandia acogerá el Campeonato Autonómico Absoluto de Pádel...